Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
polędwica końska 60 dekagramów
żółtko 4 sztuk
cebula 1 sztuk
koniak 4 łyżek stołowych
korniszon 3 sztuk
oliwa 1 łyżek stołowych
natka pietruszki 1 łyżek stołowych
bazylia w listkach 0.5 łyżek stołowych
pieprz według uznania
papryka według uznania
sól według uznaniaWykonanie:
Mięso trzykrotnie przepuścić przez maszynkę. Wymieszać dokładnie z
koniakiem i
oliwą. Doprawić
solą,
pieprzem i
papryką. Przygotować 4 porcje, w zagłębieniu każdej umieścić
żółtko. Posypać siekaną
zieleniną. Podawać z gorącymi tostami oraz
marynowanymi grzybami.Potrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: