ßßß
 
            
         Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 60 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość Czegoświeża wieprzowina 700 gramówcebula 6 sztukolej 2 łyżek stołowychpiwo 150 mililitrówsól według uznaniapieprz według uznanialiść laurowy według uznaniaziele angielskie według uznaniaWykonanie:Mięso opłukać osuszyć pokroić w kostkę.Obsmażyć na patelni z rozgrzanym olejem, przełożyć do garnka.Cebule obrać posiekać zeszklić na pozostałym na patelni tłuszczu dodać do mięsa.Piwo podgrzać podlać nim mięso oprószyć sola i pieprzem doprowadzić do wrzenia.Zmniejszyć ogień dodać listek i ziele dusić pod przykryciem ok.30 min.Przyprawić do smaku sola i pieprzem.Autor: edl26Zobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 60 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość Czegoświeża wieprzowina 700 gramówcebula 6 sztukolej 2 łyżek stołowychpiwo 150 mililitrówsól według uznaniapieprz według uznanialiść laurowy według uznaniaziele angielskie według uznaniaWykonanie:Mięso opłukać osuszyć pokroić w kostkę.Obsmażyć na patelni z rozgrzanym olejem, przełożyć do garnka.Cebule obrać posiekać zeszklić na pozostałym na patelni tłuszczu dodać do mięsa.Piwo podgrzać podlać nim mięso oprószyć sola i pieprzem doprowadzić do wrzenia.Zmniejszyć ogień dodać listek i ziele dusić pod przykryciem ok.30 min.Przyprawić do smaku sola i pieprzem.Autor: edl26Zobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: