ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegokotlety schabowe 4 sztuknatka pietruszki 0,5 pęczekczosnek 2 ząbkimusztarda 3 łyżek stołowychbułka tarta 1,5 szklanekpieprz według uznaniasól według uznaniaolej według uznaniaWykonanie:Opłukane, osuszone kotlety delikatnie rozbić tłuczkiem i oprószyć solą oraz pieprzem. Wymieszać musztardę ze zmiażdżonym czosnkiem i posmarować mieszanina kotlety. Panierować w bułce tartej wymieszanej z posiekana natką. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: