Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
filet z piersi kurczaka 40 dekagramów
papryka czerwona 1 sztuk
papryka żółta 1 sztuk
włoszczyna mrożona 25 dekagramów
czosnek 1 ząbki
olej według uznania
sól według uznania
pieprz według uznania
imbir według uznaniaWykonanie:
Mięso kroimy na małe paseczki i wrzucamy na patelnię następnie dodając
przyprawy:
sól,
pieprz, imb ir oraz rozgnieciony ząbek
czosnku. Wszystko to rumienimy na małym ogniu.
Paprykę kroimy na drobne paski i wraz z
włoszczyzną dodajemy do smażonego
mięsa. Wszystko dusimy pod przykryciem aż zmięknie.Uwagi:Można to podawać z
ryżem i surówkami.Autor: kizuhZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: