Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
filet z piersi kurczaka 1 sztuk
ser topiony 1 sztuk
tymianek według uznania
sól według uznania
pieprz według uznania
jajko 1 sztuk
bułka tarta według uznania
oliwa według uznania
margaryna według uznaniaWykonanie:W filecie nacinamy kieszonkę, w środek niej wkładamy oprószony suszonym
tymiankiem serek topiony i zapinamy wykałaczką. Filet solimy,
pieprzymy, obtaczamy w rozmąconym
jajku i
bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym
oleju i
margarynie, na wolnym ogniu.Uwagi:
serek topiony (np. gouda,
śmietankowy)Kuchnia FrancuskaPotrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: