Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość Czego
filet z kurczaka 1 sztuk
jajka 2 sztuk
bułka tarta według uznania
pieprz według uznania
sól według uznania
papryka słodka w proszku według uznania
czosnek granulowany według uznaniaWykonanie:
Filety z kurczaka rozbijamy na kotlety, następnie solimy, doprawiamy
pieprzem,
papryką i
czosnkiem, obtaczamy w
jajku i
bułce tartej i smażymy na złoty kolor.Autor: ankatoki1980Zobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: