Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 60 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
kurczak 1 kilogramów
sól według uznania
pieprz według uznania
mleko 1 litrów
ziele angielskie według uznania
czosnek 1 ząbki
oliwa według uznaniaWykonanie:
Kurczaka umyć, podzielić na polówki lub ćwiartki, zalać
mlekiem.Gotować pod przykryciem na małym ogniu około 30 minut. Dodać rozgnieciony
czosnek,
sól ziele angielskie i dwie łyżki
oliwy.Gotować jeszcze przez pół godziny.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia WłoskaPotrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: