Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
woda 0,5 litrów
ocet winny 1 łyżek stołowych
cukier 100 gramówlaska
cynamonu 1 sztuk
gruszki 4 sztuk
czekolada gorzka 1 sztukWykonanie:
Wodę zagotować z
octem,
cukrem i
cynamonem. Obrać
gruszki pozostawiając ogonki. Włożyć do zalewy i gotować ok. 20 minut. Połamana
czekoladę rozpuścić w kąpieli
wodnej. Ostudzone
gruszki polać płynna
czekoladą i podawać.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryKuchnia PolskaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: