ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czegoziemniak 4 sztukogórek 1 sztukboczek 150 gramówrzodkiewki 4 sztukcebula 1 sztukszczypiorek 2 łyżek stołowychrosół wołowy 2 kostekWykonanie:Ziemniaki obrać i ugotować z jedną kostką rosołu wołowego w 0,5 litra wody, ostudzić.Ogórek, rzodkiewki i ziemniaki pokroić w plastry. Boczek i cebulkę pokrajać w kostkę i podsmażyć. Drugą kostkę rosołu rozprowadzić w pół szklance gorącej wody. wszystkie składniki połączyć i posypać szczypiorkiem.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!SałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: