Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
ziemniak 4 sztuk
ogórek 1 sztuk
boczek 150 gramów
rzodkiewki 4 sztuk
cebula 1 sztuk
szczypiorek 2 łyżek stołowychrosół wołowy 2 kostekWykonanie:
Ziemniaki obrać i ugotować z jedną kostką rosołu wołowego w 0,5 litra
wody, ostudzić.
Ogórek,
rzodkiewki i
ziemniaki pokroić w plastry.
Boczek i
cebulkę pokrajać w kostkę i podsmażyć. Drugą kostkę rosołu rozprowadzić w pół szklance gorącej
wody. wszystkie składniki połączyć i posypać
szczypiorkiem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!SałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: