Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
tuńczyk w oleju 1 puszka
kukurydza 1 puszka
groszek 1 puszka
ogórek świeży 1 sztuk
ogórek konserwowy 2 sztuk
cebula 1 sztuk
majonez 5 łyżek stołowych
jogurt naturalny 4 łyżek stołowych
sól 2 szczypta
musztarda 1 łyżek stołowych
pieczarki 10 dekagramów
pieprz według uznaniaWykonanie:Puszki otwieramy, odcedzamy.
Ogórka świeżego obieramy, kroimy w kostkę, konserwowego kroimy również.
Cebulę siekamy drobniutko.
Pieczarki myjemy, kroimy według uznania i przesmażamy i ostudzone dodajemy do pozostałych składników.
Majonez mieszamy z
jogurtem i
musztardą, dodajemy
sól i
pieprz. Zalewamy sosem
sałatkę, mieszamy dokładnie.Smacznego!Autor: IzkaZobacz inne przepisy użykownika!SałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: