ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegosałata 1 sztuktuńczyk w zalewie 1 sztukjajka ugotowane 2 sztukpomidory 2 sztukogórek zielony 0,5 sztukoliwki czarne 2 łyżek stołowycholiwa z oliwek 5 łyżek stołowychsok z cytryny według uznaniacebula czerwona 1 sztukmusztarda 1 łyżek deserowychsól według uznaniapieprz według uznaniaWykonanie:Oczyszczoną, osuszona sałatę porwać na kawałki. Oczyszczone pomidory i jajka pokroić na 8 części, ogórek pokroić na plasterki, a cebulę w krążki. Tuńczyka odsączyć z zalewy i podzielić na mniejsze części. Wszystkie składniki oraz oliwki delikatnie łączymy i polewamy dressingiem przygotowanym z oliwy, soku z cytryny, musztardy i przypraw.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!SałatkiKomentarze:Autor: na diecieData: 2010-07-27obrzydlistwoAutor: martunia0704Data: 2009-04-30Pycha!Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: