ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 8(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegośledzie w oliwie 1 sztukoliwa 0.3 szklanekcebule 2 sztukogórki warszawskie 2 sztukogórek korniszony 1 łyżek stołowychkeczup 2 łyżek stołowychsól według uznaniapieprz według uznaniacukier według uznaniazielenina według uznaniapomidor 1 porcjaWykonanie:Przygotowujemy sos: parzymy wrzątkiem na sicie cebule, hartujemy woda i odsączamy. oliwę łączymy z keczupem, dodajemy przyprawy, cebule,posiekane ogórki i resztę składników. filety dzielimy na drobne porcje, układamy na półmisku i zalewamy sosem, zawijamy w folie i wstawiamy na 2 godz do lodówki. przed podaniem przyprawiamy zielenina i cząstkami pomidora.Uwagi:sos: oliwa 1/3 szklankiAutor: Skarlet_bZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z RybDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: