Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 8(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
śledzie w
oliwie 1 sztuk
oliwa 0.3 szklanek
cebule 2 sztuk
ogórki warszawskie 2 sztuk
ogórek korniszony 1 łyżek stołowych
keczup 2 łyżek stołowych
sól według uznania
pieprz według uznania
cukier według uznania
zielenina według uznania
pomidor 1 porcjaWykonanie:Przygotowujemy sos: parzymy wrzątkiem na sicie
cebule, hartujemy
woda i odsączamy.
oliwę łączymy z
keczupem, dodajemy
przyprawy,
cebule,posiekane
ogórki i resztę składników. filety dzielimy na drobne porcje, układamy na półmisku i zalewamy sosem, zawijamy w folie i wstawiamy na 2 godz do lodówki. przed podaniem przyprawiamy
zielenina i cząstkami
pomidora.Uwagi:sos:
oliwa 1/3 szklankiAutor: Skarlet_bZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z RybDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: