Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
piersi z kurczaka 250 gramów
wywar z drobiu 1 litrów
sos sojowy 1 łyżek stołowych
sos worcester 1 łyżek stołowych
ocet winny 1 łyżek stołowych
makaron chiński 250 gramów
kiełki sojowe 100 gramów
sałata 100 gramów
dymka, pęczek 1 sztuk
olej sezamowy 1 łyżek deserowych
chili 1 łyżek deserowychWykonanie:Do
wywaru wlać
ocet, sosy, wrzucić plasterki
mięsa i gotować 4 minuty. Dodać
kiełki i
makaron. Po 2 minutach dołożyć oczyszczone kawałki
sałaty i oczyszczoną, posiekaną
dymkę. Doprawić
olejem sezamowym i
chili.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia ChińskaZupyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: