Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 8(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
filet śledziowy matias 1 porcja
zielenina według uznaniasos:
jaja na twardo 3 gramów
sok z cytryny 1 sztuk
śmietana kwaśna 1 szklanek
cebula 2 łyżek stołowych
chrzan 1 łyżek stołowych
sól według uznania
pieprz według uznania
cukier puder według uznaniaWykonanie:Mieszamy wszystkie składniki sosu a gdy jest już gotowy
śledzie kładziemy na półmisku, zalewamy sosem, zawijamy folia aluminiowa i kładziemy na 2-3 godz do lodówki przed podaniem przybieramy
zielenina.Autor: Skarlet_bZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z RybDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: