Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 12(z pieczeniem / smażeniem): 80 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
mąka 300 gramów
cukier 170 gramów
olej 0,5 szklanek
jajka 4 sztuk
proszek do pieczenia 1-2 łyżek deserowych
rabarbar 50-100 gramów
cukier puder według uznaniaWykonanie:
Białka ubić, w połowie ubijania zacząć dosypywać
cukier. Dodać
żółtka cały czas ubijając. Wlać
olej, na koniec dodać
mąkę z proszkiem. Wymieszać. Wyłożyć na blachę, na wierzch położyć
owoce.Piec przez ok. 60 minut w temperaturze 170 stopni Celsjusza.Uwagi:Gotowe ciasto posypać
cukrem pudrem.Autor: FloressZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: