ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 10(z pieczeniem / smażeniem): 80 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 2Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegomąka tortowa 2,5 szklanekcukier 1 szklanekjajka 4 sztukproszek do pieczenia 2 łyżek deserowycholej 0,75 szklanekwoda 0,75 szklanekkakao 2 łyżek stołowychWykonanie:Wszystkie składniki ciasta, oprócz kakao, zmiksować. Podzielić ciasto na pół. Do jednej dodać kakao. Do wąskiej prostokątnej blaszki o wymiarach 10x40 cm, wyścielonej papierem do pieczenia, wylać najpierw jasne ciasto, a na nie ciasto z kakao. Piec ok. 60 minut w 190 stopniach.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryKuchnia PolskaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: