Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 8(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
szynka 8 plastry
jabłka 1 sztuk
rodzynki 1 łyżek stołowych
majonez 1 łyżek stołowych
chrzan 2 łyżek deserowych
śmietana 1 łyżek stołowych
ocet winny 1 łyżek deserowych
cukier według uznania
sól według uznania
sok z cytryny według uznaniaWykonanie:Obrane
winne jabłko zetrzeć na tarce o dużych oczkach,
rodzynki i tarty
chrzan wymieszać z
majonezem i z gęstą
śmietaną, przyprawić
solą,
cukrem,
sokiem z cytryny. Na brzeg każdego plastra nałożyć łyżkę farszu, zwinąć rożki i ułożyć na półmisku.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z
MięsaWielkanocWigiliaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: