ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 8(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegoszynka 8 plastryjabłka 1 sztukrodzynki 1 łyżek stołowychmajonez 1 łyżek stołowychchrzan 2 łyżek deserowychśmietana 1 łyżek stołowychocet winny 1 łyżek deserowychcukier według uznaniasól według uznaniasok z cytryny według uznaniaWykonanie:Obrane winne jabłko zetrzeć na tarce o dużych oczkach, rodzynki i tarty chrzan wymieszać z majonezem i z gęstą śmietaną, przyprawić solą, cukrem, sokiem z cytryny. Na brzeg każdego plastra nałożyć łyżkę farszu, zwinąć rożki i ułożyć na półmisku.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z MięsaWielkanocWigiliaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: