Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 8(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
Rostbef wołowy 350 gramów
marchew 2 sztuk
pietruszka korzeniowa 2 sztuk
por według uznania
natka pietruszki 1 pęczek
koncentrat pomidorowy 100 gramów
makaron cieniutki 300 gramów
sól według uznania
ziele angielskie według uznania
liść laurowy według uznania
mieszanka warzyw suszonych według uznaniaWykonanie:Miso umyć i zalać ok,2 litrami
wody. Gotować.Zebrać szum. Zmniejszyć ogrzewanie.Dodać
marchew,
korzeń pietruszki i
przyprawy. Doprowadzić do wrzenia. Włożyć
pora. Gotować delikatnie ok. 15 minut. Dodać
koncentrat pomidorowy rozprowadzony w gorącym wywarze. Doprowadzić do zagotowania i podgotować pod przykryciem ok. 10 minut. Przygotować
makaron według przepisu. Umyć i posiekać
natkę pietruszki.Podawać z
makaronem i
pietruszką.Uwagi:Można również podać z
ryżem.Autor: marzeniewZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaZupyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: