Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
marchew 300 gramów
cebula 2 sztuk
masło 20 gramówrosół z
kury 1 litrów
sos sojowy 2 łyżek deserowych
natka pietruszki 1/2 pęczekWykonanie:
Marchew pokroić w drobne plasterki, obrać i pokroić drobno
cebulę. Rozgrzać w garnku tłuszcz i dusić w nim tlę i
marchew przez 5 minut, cały , obracając. Rozcieńczyć rosołem gotować wszystko razem przez następne 5 minut. Dodać do smaku
sosu sojowego. Umyć, osuszyć i drobno posiekać
natkę. Zupę wlać na talerze, podawać przyozdobioną
natką.Autor: wieslawal64Zobacz inne przepisy użykownika!ZupyKomentarze:Autor: WubeData: 2009-04-27bardzo dobry w dietachDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: