ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegomargaryna 6 łyżek stołowychMusli 170 gramówtruskawki 300 gramówcukier 1 łyżek stołowychmąka ziemniaczana 0,5 łyżek stołowychserek homogenizowany naturalny 200 gramówcukier puder 3 łyżek stołowychjogurt naturalny 150 gramówśmietana bita 0,5 szklanekgalaretka truskawkowa 1 sztukowoce według uznaniaWykonanie:Mieszając, podgrzewać margarynę z musli, aż składniki się połączą. Przełożyć do pucharków i ostudzić.Oczyszczone truskawki, cukier oraz 2 łyżki wody, mieszając, gotować minutę. Zagęścić mąką ziemniaczaną wymieszaną z łyżka wody, ostudzić.Wymieszać serek z cukrem pudrem, jogurtem oraz bitą śmietana i musem truskawkowym. Przełożyć do pucharków i wstawić na 2 godziny do lodówki. Galaretkę przygotować w/g przepisu na opakowaniu i tężejąca rozlać do pucharków i udekorować owocami.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryKuchnia PolskaPotrawy z seremDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: