ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegomięta 2 łyżek stołowychbazylia 2 łyżek stołowychpapryczka chilli 1 sztukpieprz 0,5 łyżek deserowychsól 1 szczyptakolendra mielona 1 szczyptasok z cytryny 1 sztukoliwa 4 łyżek stołowychWykonanie:Posiekane listki mięty wymieszać z posiekanymi listkami bazylii oraz drobno posiekana chilli. Dodać pieprz, sól, kolendrę, sok z jednej cytryny oraz oliwę. Dokładnie wszystko połączyć. Można zmiksować w blenderze.Sos podawać do ryb i owoców morza.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaSosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: