Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegofilety z
łososia 4 sztuk
sok z cytryny według uznania
oliwa z oliwek według uznania
zioła świeże według uznania
pieprz gruboziarnisty według uznania
sól według uznaniaWykonanie:
Łososia oprószyć
solą, posmarować
oliwą i smażyć na grillu z każdej strony po ok. 5 minut. Po usmażeniu posypać świeżymi
ziołami grubo posiekanymi oraz
pieprzem gruboziarnistym oraz skropić
sokiem z cytryny.Uwagi:
Zioła świeże:
bazylia,
rozmaryn,
kolendra.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z GrillaPotrawy z RybDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: