ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegomatiasy 300 gramówfasola Jaś 150 gramówziemniaki 3 sztukogórki kiszone 3 sztukmarchewka 1 sztukcebula 1 sztukolej 2 łyżek stołowycholiwa 2 łyżek stołowychmusztarda 1 łyżek deserowychkoperek według uznaniapieprz według uznaniaWykonanie:Oczyszczone ziemniaki oraz marchewkę krótko obgotować, pokroić w kostkę i smażyć na oleju 7 minut. Po przestudzeniu wymieszać z wymoczonymi, pokrojonymi w paseczkami filetami śledziowymi, oczyszczoną, posiekaną cebulą oraz pokrojonymi w kosteczkę ogórkami. Dodać ugotowaną fasolę, oliwę, musztardę, oraz pieprz do smaku i wymieszać. Odstawić na 30 minut. Przed podaniem udekorować piórkami koperku.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z RybSałatkiWigiliaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: