ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czegotwarożek ziarnisty w opakowaniu 1 sztukjajka 3 sztukmąka 5 łyżek stołowychszczypiorek posiekany 2 łyżek stołowychrzodkiewki 8 sztukolej 3 łyżek stołowychnatka pietruszki posiekana 2 łyżek stołowychsól według uznaniapieprz według uznaniaWykonanie:Oczyszczone rzodkiewki pokroić w paseczki lub w kostkę.Jajka wymieszać z twarożkiem, dodać rzodkiewkę, posiekany szczypiorek i natkę. Połączyć z mąką, wymieszać doprawiając solą i pieprzem. Na rozgrzany olej wylać połowę twarogowej masy i usmażyć z obu stron na złoty kolor. Podobnie usmażyć 2 omlet. Podawać z naturalnym jogurtem.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z JajDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: