Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 5SkładnikLogo Ilość Czego
oliwka czarna 20 sztuk
wywar z drobiu 60 mililitrówząbek
czosnku 2 sztukfilet
anchois 3 sztuk
kapar według uznania
oliwa z oliwek 100 mililitrów
sól według uznania
pieprz według uznania
ocet winny 3 łyżek stołowychWykonanie:
Oliwki i
wywar mięsny rozetrzeć na gładką masę z rozgniecionym
czosnkiem i
anchois. Dodać
kapary,
oliwę,
sól,
pieprz i
ocet winny do smaku. Dokładnie wymieszać. Podawać schłodzony.Uwagi:
oliwki bez pestekKuchnia GreckaPotrawy z RybSosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: