Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 3(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
oliwka czarna 20 sztuk
wywar z drobiu 60 mililitrówząbek
czosnku 2 sztukfilet
anchois 3 sztuk
kapar 4 sztuk
oliwa 100 mililitrów
pieprz według uznania
sól według uznania
ocet winny 3 łyżek stołowychWykonanie:
Oliwki i
wywar mięsny rozetrzeć na gładką masę z rozgniecionym
czosnkiem i
anchois. Dodać
kapary (posiekane),
oliwę,
sól,
pieprz i
ocet winny do smaku. Dokładnie wymieszać. Podawać dobrze schłodzony.Sosy i pastyKomentarze:Autor: IzaData: 2008-12-12Wymyślne łatwe do zrobieniaAutor: wieslawal64Data: 2008-12-12Wymyślne to.Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: