ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegożółtka ugotowane 7 sztukoliwa 7 łyżek stołowychmusztarda 2 łyżek deserowychpieprz biały według uznaniasól według uznaniacukier puder 1 szczyptaocet winny według uznaniakapary 1 łyżek stołowychkorniszony 3 sztukWykonanie:Do ugotowanych na twardo, przetartych przez sito żółtek, mieszając, dodać po łyżce oliwy (tyle łyżek ile jest żółtek), aż masa będzie gładka. Doprawić do smaku solą, pieprzem, cukrem oraz octem. Wymieszać z posiekanymi kaparami i posiekanymi korniszonami. Podawać do jajek, wędlin, mięs i pasztetów.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z JajSosy i pastyWielkanocDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: