ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 100 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 2Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czegofilet pangi 4 sztukjogurt naturalny 400 gramówczosnek 4 ząbkicytryna 1 sztuksól według uznaniapieprz według uznaniaolej według uznaniasos sojowy 8 łyżek stołowychWykonanie:Umyte filety posolić, popieprzyć, polać sosem sojowym i pokropić cytryną, pozostawić na 1 godz. Następnie smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.Przygotowanie sosu czosnkowego: w miseczce mieszamy jogurt z roztartym czosnkiem, wyciskamy kilka kropel soku z cytryny. Doprawiamy solą i pieprzem, odstawiamy na 30 minut do lodówki.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z RybDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: