Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 100 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 2Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
filet pangi 4 sztuk
jogurt naturalny 400 gramów
czosnek 4 ząbki
cytryna 1 sztuk
sól według uznania
pieprz według uznania
olej według uznania
sos sojowy 8 łyżek stołowychWykonanie:Umyte filety posolić, popieprzyć, polać
sosem sojowym i pokropić
cytryną, pozostawić na 1 godz. Następnie smażymy na rozgrzanym
oleju z obu stron.Przygotowanie
sosu czosnkowego: w miseczce mieszamy
jogurt z roztartym
czosnkiem, wyciskamy kilka kropel
soku z cytryny. Doprawiamy
solą i
pieprzem, odstawiamy na 30 minut do lodówki.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z RybDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: