Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
jajko 9 sztuk
bułka 2 sztuk
mleko 1 szklanek
grzyb 15 dekagramów
cebula 1 sztuk
natka pietruszki według uznania
sól według uznania
pieprz według uznania
masło 3 łyżek stołowychWykonanie:7
jajek ugotować na twardo. Umyte
grzyby drobno pokroić i podsmażyć na 2 łyżkach
masła. Namoczyć
bułki, po paru minutach dokładnie odcisnąć. Wszystko razem zmielić, a następnie wymieszać z
natką pietruszki, dwoma surowymi
jajkami i doprawić do smaku
solą i
pieprzem. Włożyć do wysmarowanej
masłem i wysypanej
bułką tartą formy. Piec około 15-20 minut w dobrze nagrzanym piekarniku.Jarzyny i Pasztety weg.Potrawy z JajDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: