Wykonanie
            Po dzisiejszym grzybobraniu jestem bogatsza o kilka słoiczków marynowanych podgrzybków i opieniek, 3 sznurki z suszącymi się już 
grzybkami i pyszną jajecznicę. Już nie pamiętałam jak smakuje. Była wyborna, mam nadzieję, że jutro jeszcze troszkę uda nam się znaleźć :)


SKŁADNIKI:- 
grzyby- 
jajka- 
cebula- 
masło- 
sól i 
pieprzPRZYGOTOWANIE:
Grzyby czyścimy, myjemy i kroimy na plasterki. Wkładamy do garnka, zalewamy 
wodą tak by tylko przykryła 
grzyby, lekko solimy i gotujemy ok. 20 min. 
Cebulkę kroimy w kosteczkę i podsmażamy na 
maśle, dodajemy ugotowane i odcedzone 
grzyby, chwilkę smażymy, dodajemy 
jaja, solimy i 
pieprzymy do smaku. Gdy 
jajka się zetną - jajecznica gotowa. Smacznego!

