ßßß
 
            
         SKŁADNIKIjajka;cebulka;grzyby;pieprz;sól;masło;WYKONANIEGrzyby obieramy, myjemy. Kroimy na plasterki. Wkładamy do garnka i zalewamy wodą, aby ta tylko przykryła grzyby. Gotujemy ok. 20 minut, ciut solimy. Cebulkę kroimy w kosteczkę i przesmażamy na maśle, dodajemy odcedzone grzyby i wbijamy jajka. Solimy i pieprzymy do smaku. Gdy jajka się zetną jajecznica jest gotowa. Smacznego!
SKŁADNIKIjajka;cebulka;grzyby;pieprz;sól;masło;WYKONANIEGrzyby obieramy, myjemy. Kroimy na plasterki. Wkładamy do garnka i zalewamy wodą, aby ta tylko przykryła grzyby. Gotujemy ok. 20 minut, ciut solimy. Cebulkę kroimy w kosteczkę i przesmażamy na maśle, dodajemy odcedzone grzyby i wbijamy jajka. Solimy i pieprzymy do smaku. Gdy jajka się zetną jajecznica jest gotowa. Smacznego!