ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegopomidory 1 kilogramówpapryka 1 kilogramówbakłażany 1/2 kilogramówpęczek koperku 1 sztuksól, pieprz, oliwa, natka pietruszki według uznaniaWykonanie:Paprykę umyj i usuń gniazda nasienne. Z pomidorów i bakłażanów zdejmij skórkę. Warzywa zmiel w maszynce. Masę przełóż do naczynia i gotuj. Dodaj oliwę i posiekany koperek. Przypraw do smaku i jeszcze przez chwilę duś. Kiedy sałatka jest gotowa, należy ją schłodzić. Potem posyp natką i podawaj jako dodatek do wszelkiego rodzaju potraw lub jako przystawkę.Autor: wieslawal64Zobacz inne przepisy użykownika!InneSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: