ßßß Cookit - przepis na Z czarnej rzodkwi

Z czarnej rzodkwi

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 4
(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
czarna rzodkiew 20 dekagramów
jabłka 2 sztuk
marchew 1 sztuk
śmietana 12 % 4 łyżek stołowych
szczypiorek 1 pęczek
sok z cytryny 0,5 sztuk
cukier według uznania
sól według uznania
Wykonanie:
Obraną rzodkiewkę i oskrobaną marchewkę zetrzeć na tarce o średnich oczkach, a obrane jabłko na tarce o dużych oczkach. Szczypiorek posiekać. Dodać śmietanę, sok z cytryny, sól, cukier a następnie wymieszać.
Uwagi:
Podawać do mięs i smażonych ryb (:
Autor: Kasia i Tomek
Zobacz inne przepisy użykownika!
Inne
Surówki
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/8626/Z-czarnej-rzodkwi