Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegoczarna
rzodkiew 20 dekagramów
jabłka 2 sztuk
marchew 1 sztuk
śmietana 12 % 4 łyżek stołowych
szczypiorek 1 pęczek
sok z cytryny 0,5 sztuk
cukier według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Obraną
rzodkiewkę i oskrobaną
marchewkę zetrzeć na tarce o średnich oczkach, a obrane
jabłko na tarce o dużych oczkach.
Szczypiorek posiekać. Dodać
śmietanę,
sok z cytryny,
sól,
cukier a następnie wymieszać.Uwagi:Podawać do
mięs i smażonych ryb (:Autor:
Kasia i TomekZobacz inne przepisy użykownika!InneSurówkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: