Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
jajka 2 sztuk
natka pietruszki posiekana 2 łyżek stołowych
makaton sojowy ugotowany 100 gramów
fasolka szparagowa według uznania
olej 1 łyżek stołowych
sól według uznaniaWykonanie:
Fasolkę ugotować w osolonej wodzie.
Jajka wbić do miski, dodać
sól i lekko ubić, połączyć z
natką. Na patelni rozgrzać
olej, wylać masę jajeczną i usmażyć z obu stron, zdjąć z patelni. Podawać z ugotowaną
fasolką i
makaronem sojowym.Uwagi:Jest to danie dla dbających o linię.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z JajDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: