ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegomakaron rurki 100 gramówser rokfor 100 gramówpomidory suszone 50 gramówoliwki zielone 100 gramówsalami 100 gramówchili suszone według uznaniaoliwa według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu. Powinien być lekko twardawy. Osączyć.Salami i pomidory pokroić w paseczki. Oliwki osączyć, a ser pleśniowy rozdrobnić. Wszystkie składniki połączyć. Dodać oliwę i wymieszać. Doprawić do smaku sola oraz chili.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z MakaronemPotrawy z MięsaPotrawy z seremSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: