Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
makaron rurki 100 gramów
ser rokfor 100 gramów
pomidory suszone 50 gramów
oliwki zielone 100 gramów
salami 100 gramów
chili suszone według uznania
oliwa według uznania
sól według uznaniaWykonanie:
Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu. Powinien być lekko twardawy. Osączyć.
Salami i
pomidory pokroić w paseczki.
Oliwki osączyć, a
ser pleśniowy rozdrobnić. Wszystkie składniki połączyć. Dodać
oliwę i wymieszać. Doprawić do smaku
sola oraz
chili.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z
MakaronemPotrawy z
MięsaPotrawy z
seremSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: