ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość CzegoPasta alla Aglio Olio 1 sztukoliwa 6 łyżek stołowychspaghetti 500 gramówpapryczka pikantna 3 sztukpomidory suszone w oliwie 4 sztuknatka pietruszki według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Opakowanie pasty wymieszać z oliwą. Makaron ugotować w dużej ilości osolonego wrzątku, odcedzić. Makaron polać sosem. Oczyszczone papryczki pokroić w niewielkie kawałki. Osączone pomidory też pokroić na kawałeczki i razem z papryczkami dodać do makaronu, wymieszać. Danie posypać posiekana natka.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia WłoskaPotrawy mączne weg.Potrawy z MakaronemDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: