Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość CzegoPasta alla Aglio
Olio 1 sztuk
oliwa 6 łyżek stołowychspaghetti 500 gramówpapryczka pikantna 3 sztuk
pomidory suszone w
oliwie 4 sztuk
natka pietruszki według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Opakowanie pasty wymieszać z
oliwą.
Makaron ugotować w dużej ilości osolonego wrzątku, odcedzić.
Makaron polać sosem. Oczyszczone papryczki pokroić w niewielkie kawałki. Osączone
pomidory też pokroić na kawałeczki i razem z papryczkami dodać do
makaronu, wymieszać. Danie posypać posiekana
natka.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia WłoskaPotrawy mączne weg.Potrawy z
MakaronemDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: