Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 60 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 7SkładnikLogo Ilość Czego
pierś z kurczaka 2 sztuk
kapusta pekińska 500 gramów
kukurydza 1 puszkazupki chińskie 2 sztuk
szczypiorek 1 pęczek
majonez według uznania
bulion warzywny 1 kostek
sól według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:
Pierś z kurczaka ugotować w
bulionie. Po ugotowaniu pokroić ją w kostkę. szklanką
bulionu zalewamy (połamany)
makaron z zupek chińskich.
Kapustę pekińską drobno kroimy... dodajemy
kukurydze, pokrojone piersi
makaron. Dodajemy
majonez i przyprawę z zupek chińskich.
Sól i
pieprz do smaku. Całość wymieszać.smacznego;)Autor: aisha40Zobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z
MakaronemSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: