Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 7(z pieczeniem / smażeniem): 35 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
wołowina miękka
rostbef 300 gramów
marchew 2 sztuk
pietruszka korzeń 2 sztuk
por według uznania
liść laurowy 2 listków
ziele angielskie 6 sztuk
bazylia 20 listków
makaron cieniutki 500 gramów
sól według uznania
maggi według uznania
susz warzywny według uznaniaWykonanie:
Mięso umyć i zalać zimną
wodą ok. 2 litrów. Gotować i zszumować. Dodać obraną
marchew i
pietruszkę.Jak zacznie wrzeć dodać
por. Włożyć
przyprawy: ziele i listki. Posolić. Można użyć
suszu warzywnego. Gotować wolno pod przykryciem do miękkości
mięsa i warzyw. Oddzielnie ugotować
makaron według przepisu.Podawać z listkami
bazylii. Oddzielnie według uznania
maggi.Autor: marzeniewZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaZupyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: