Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
sałata 1 sztuk
jajko na twardo 1 sztuk
oliwa 1 łyżek stołowych
trybula 1 łyżek deserowych
tymianek 1 łyżek deserowych
anchois 2 sztuk
korniszon 2 sztuk
sól według uznania
pieprz według uznania
ocet winny 2 łyżek stołowych
papryka czerwona według uznaniaWykonanie:Z ugotowanego
jajka oddzielić
żółtko, rozetrzeć je w salaterce z łyżką
oliwy, dorzucić
trybulę i
tymianek, wymieszać dokładnie, dodać roztarte
anchois i posiekane drobno
korniszony. Wymieszać, dodać
ocet winny i umytą, podzieloną na małe kawałki
sałatę. Lekko wymieszać. Posypać szczyptą
czerwonej papryki.Kuchnia FrancuskaPotrawy z RybSałatkiKomentarze:Autor: FloressData: 2009-01-02:/Autor: agamalec78Data: 2008-09-20PYSZNE!!Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: