ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 45 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czegobakłażany 1 sztukpapryka kolorowa 2 sztukcukinia 1 sztukcebula czerwona 1 sztukmarchewki ugotowane 2 sztukróżyczki brokuła ugotowane według uznaniamini kostki pietruszki 3 sztukrama cremefine gęsta 180 gramówmini kostka czerwona papryka 1 sztukoliwa według uznaniaWykonanie:Warzywa oczyścić, umyć i pokroić na dość duże krążki lub plastry. Wszystkie warzywa posypać pokruszonymi mini kostkami pietruszki, skropić oliwą i pozostawić na 30 minut. Tak przygotowane warzywa położyć na mocno rozgrzanym grillu. Podawać z dipem.Dip: ramę rozmieszać z rozkruszoną mini kostką czerwona papryka.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Jarzyny i Pasztety weg.Potrawy z GrillaSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: