Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 45 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
bakłażany 1 sztuk
papryka kolorowa 2 sztuk
cukinia 1 sztuk
cebula czerwona 1 sztuk
marchewki ugotowane 2 sztukróżyczki
brokuła ugotowane według uznaniamini kostki
pietruszki 3 sztuk
rama cremefine gęsta 180 gramówmini kostka
czerwona papryka 1 sztuk
oliwa według uznaniaWykonanie:Warzywa oczyścić, umyć i pokroić na dość duże krążki lub plastry. Wszystkie warzywa posypać pokruszonymi mini kostkami
pietruszki, skropić
oliwą i pozostawić na 30 minut. Tak przygotowane warzywa położyć na mocno rozgrzanym grillu. Podawać z dipem.Dip:
ramę rozmieszać z rozkruszoną mini kostką
czerwona papryka.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Jarzyny i Pasztety weg.Potrawy z GrillaSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: