ßßß Cookit - przepis na Warzywa z grilla z dipem

Warzywa z grilla z dipem

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 4
(z pieczeniem / smażeniem): 45 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 5
Ilość ocen : 3
Składnik
Logo Ilość Czego
bakłażany 1 sztuk
papryka kolorowa 2 sztuk
cukinia 1 sztuk
cebula czerwona 1 sztuk
marchewki ugotowane 2 sztuk
różyczki brokuła ugotowane według uznania
mini kostki pietruszki 3 sztuk
rama cremefine gęsta 180 gramów
mini kostka czerwona papryka 1 sztuk
oliwa według uznania
Wykonanie:
Warzywa oczyścić, umyć i pokroić na dość duże krążki lub plastry. Wszystkie warzywa posypać pokruszonymi mini kostkami pietruszki, skropić oliwą i pozostawić na 30 minut. Tak przygotowane warzywa położyć na mocno rozgrzanym grillu. Podawać z dipem.
Dip: ramę rozmieszać z rozkruszoną mini kostką czerwona papryka.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Jarzyny i Pasztety weg.
Potrawy z Grilla
Sałatki
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/5135/Warzywa-z-grilla-z-dipem