ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 50 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegobakłażan 1 sztukpapryka 2 sztukcukinia 1 sztukcebula czerwona 1 sztukmarchewka 2 sztukróżyczki brokułu 2 sztukoliwa 4 łyżek stołowychnatka pietruszki według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Warzywa umyć i osuszyć. Bakłażana, cukinię, cebulę oraz ugotowane marchewki pokroić w plastry, a oczyszczoną paprykę na kawałki. Warzywa te oraz różyczki brokułu skropić oliwą i oprószyć solą, a po 30 minutach grillować. Podawać posypane posiekaną natką pietruszki z dipem czosnkowym lub innym ulubionym sosem.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z GrillaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: