Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 50 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
bakłażan 1 sztuk
papryka 2 sztuk
cukinia 1 sztuk
cebula czerwona 1 sztuk
marchewka 2 sztukróżyczki
brokułu 2 sztuk
oliwa 4 łyżek stołowych
natka pietruszki według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Warzywa umyć i osuszyć.
Bakłażana,
cukinię,
cebulę oraz ugotowane
marchewki pokroić w plastry, a oczyszczoną
paprykę na kawałki. Warzywa te oraz różyczki
brokułu skropić
oliwą i oprószyć
solą, a po 30 minutach grillować. Podawać posypane posiekaną
natką pietruszki z dipem
czosnkowym lub innym ulubionym sosem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z GrillaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: