ßßß
 
            
         Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegomakaron wstążki 400 gramówbazylia 1 szklanekczosnek 3 ząbkiorzeszki pinii 0,25 szklanekparmezan 0,5 szklanekpieprz według uznaniasól według uznaniaoliwa 0,5 szklanekWykonanie:Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu, odcedzić.Sos pesto: zmiksować bazylię z oczyszczonym czosnkiem, orzeszkami, startym parmezanem, doprawić do smaku sola oraz pieprzem. A potem stopniowo dolewać oliwę.Ciepły makaron przełożyć na półmisek i polać sosem.Uwagi:Gorący makaron można wymieszać z 4 łyżkami gotowego sosu pesto.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia WłoskaPotrawy mączne weg.Potrawy z MakaronemPotrawy z seremSosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegomakaron wstążki 400 gramówbazylia 1 szklanekczosnek 3 ząbkiorzeszki pinii 0,25 szklanekparmezan 0,5 szklanekpieprz według uznaniasól według uznaniaoliwa 0,5 szklanekWykonanie:Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu, odcedzić.Sos pesto: zmiksować bazylię z oczyszczonym czosnkiem, orzeszkami, startym parmezanem, doprawić do smaku sola oraz pieprzem. A potem stopniowo dolewać oliwę.Ciepły makaron przełożyć na półmisek i polać sosem.Uwagi:Gorący makaron można wymieszać z 4 łyżkami gotowego sosu pesto.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia WłoskaPotrawy mączne weg.Potrawy z MakaronemPotrawy z seremSosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: