ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czegoprzyprawa jarzynowa 2 łyżek stołowychrosół drobiowy 1 kostekfilet drobiowy 500 gramówpieczarki 200 gramówcebula 1 sztukolej 2 łyżek stołowychśmietana słodka 200 mililitrówmąka 2 łyżek stołowychWykonanie:Filety drobiowe pokroić na duże kawałki i obtoczyć w przyprawie jarzynowej. Pieczarki oczyścić i każdą pokroić na 4 części. Na oleju podsmażyć posiekaną cebulę, mięso i pieczarki. Rosół rozprowadzić w 300 ml gorącej wody i dodać do mięsa, dusić 5 minut. Mąkę rozprowadzić w śmietanie i połączyć z mięsem, zagotować. Podawać z ryżem.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z GrzybówPotrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: