ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość Czegobulion warzywny 1 kostekpomidorki koktajlowe 4 sztukposiekany szczypiorek 2 łyżek stołowychczosnek 2 ząbkiogórek 1 sztukpapryka czerwona 2 sztuksok z cytryny 0,25 szklaneksól według uznaniapieprz według uznaniaWykonanie:Bulion przygotować wg przepisu na opakowaniu, ostudzić i odtłuścić. Pomidory obrać ze skórki i zmiksować, połączyć z bulionem. Oczyszczony ogórek i paprykę pokroić w kostkę, dodać do zupy. Doprawić sokiem z cytryny, rozdrobnionym czosnkiem, solą i pieprzem. Posypać szczypiorkiem. Podawać z pieczywem.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!ZupyKomentarze:Autor: martunia0704Data: 2009-04-16Ja POLECAM NIE GOTOWAC:)Autor: BeciaData: 2009-04-09Z tego przepisu, wyraźnie, wynika, że tej potrawy nie gotujemy.Autor: monpol6Data: 2009-04-08A nie wiem czy gotujemy to czy nie, chyba nie ale jadłam różne podobne wersje i stąd wątpliwość. Bo chłodniki można gotować również i podawać na zimno.Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: