Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
bułka wrocławska 1 sztuk
ser żółty 20 plastry
szynka wędzona 10 plastry
zioła prowansalskie 1 łyżek stołowych
masło 2 łyżek stołowych
papryka według uznania
oliwki według uznania
pomidorki koktajlowe według uznaniaWykonanie:Pokroić
bułkę na 10 kromek, każdą cienko posmarować
masłem. Nakładać kolejno plaster
sera,
szynki,
sera i posypać
ziołami. Zapiekać 10 minut w piekarniku nagrzanym do 200 stopni, do rozpuszczenia
sera. Podawać z surowymi warzywami i marynatami.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z
MięsaPotrawy z
seremZapiekanki i PizzeDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: