Wykonanie
Powroty z Atlantyku są dla mnie zawsze ciężki i niechętne, pozostawiają̨ w
sercu palącą pustkę̨ za wielką wodą. Ten rejs był surowy i nieco inny od pozostałych, złapałam dystans do tego, co na lądzie i podjęłam decyzję od zmianach w moim życiu. Jedno, co zostało stabilne - to śniadania! 😊 Dziś dla otuchy w ten totalnie zaśnieżony dzień #pyszne #keto i ultra #szybkiedanie.Składniki:2 garści
świeżego szpinakugarść
groszku cukrowegopół
awokadokilka plasterków świeżego
ogórkasezam do posypaniałyżeczka
masła klarowanego do smażenia1
jajkosól i
pieprzDo dzieła:Rozgrzejcie
masło, wrzućcie
groszek na 2 minuty, później
szpinak i pokrojone
awokado. Podsmażcie wszystko przez 5 minut,
przyprawcie, dodajcie plastry
ogórka i już! Na górę
sadzone jajko i
sezam. Smacznego! 😊