Wykonanie
Rolada ta, to przepis Ewy Wachowicz, a jej receptur zachwalać nie muszę. Wszystko zawsze się udaję i zawsze jest absolutnie pyszne.

2 kwadratowe
andruty nałożyć na mokry ręcznik kuchenny i przykryć wierzch.1
galaretkę cytrynową i 1 łyżkę
żelatyny rozpuścić w 1/2 szklance wrzątku1 kostkę
masła rozpuścić z 1 szklanką
cukru100 g
orzechów,
migdałów posiekać dodać garść
rodzynek1 dużą paczkę
ciastek petitek pokruszyć2
jabłka pokroić w kostkę2-3 łyżki
kakaoWszystkie składniki dokładnie wymieszać i masę wyłożyć na 2 zwilżone
wafle ułożone obok siebie i zawinąć w rulon. Owinąć folią i schłodzić w lodówce. Po wystudzeniu polać rozpuszczoną
czekoladą.