ßßß
 
            
        

 Czas przygotowania: 15 minutSkładniki:4 jajka ugotowane na twardo3 plastry szynki2 łyżki serka śmietankowegołyżeczka musztardy dijonpieprz czarny do smakusól morskaszczypiorekplasterki rzodkiewkikiełki rzodkiewki
Czas przygotowania: 15 minutSkładniki:4 jajka ugotowane na twardo3 plastry szynki2 łyżki serka śmietankowegołyżeczka musztardy dijonpieprz czarny do smakusól morskaszczypiorekplasterki rzodkiewkikiełki rzodkiewki Wykonanie:Jajka obieramy, kroimy na pół, wyjmujemy delikatnie żółtka. Wkładamy je do blendera, dodajemy szynkę pokrojoną w kostkę, serek śmietankowy, musztardę i przyprawy, Wszystko blendujemy. Gotowy farsz wykładamy na białka, ozdabiamy plasterkami rzodkiewki, szczypiorkiem i kiełkami.
Wykonanie:Jajka obieramy, kroimy na pół, wyjmujemy delikatnie żółtka. Wkładamy je do blendera, dodajemy szynkę pokrojoną w kostkę, serek śmietankowy, musztardę i przyprawy, Wszystko blendujemy. Gotowy farsz wykładamy na białka, ozdabiamy plasterkami rzodkiewki, szczypiorkiem i kiełkami.