Wykonanie
            Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i 
drinki!Autor 
Marta GesslerCzas przygotowania: do 30 minutPoziom trudności: łatweRegion: inneIlość osób: dla 4 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (1 głos)Smarowidło III - składniki:opakowanie 
serka homogenizowanegołyżka 
chrzanupół łyżeczki soku z 
buraka4 plastry 
szynki konserwowejsólpieprzSmarowidło III - sposób przygotowania: Składniki (bez 
szynki) połączyć w miseczce. Chrupiące tosty pokroić w trójkąty. Smarować. Na wierzch położyć złożoną w trójkąt 
szynkę. Składać podwójnie. Pycha różowa.Pączki 
serowe z 
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche 
ciasteczka z 
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis

Idealne 
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje 
faworków.Zobacz też:Domowe 
sokiOprawa stołu