Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor
Marta GesslerCzas przygotowania: do 30 minutPoziom trudności: łatweRegion: inneIlość osób: dla 4 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (1 głos)Smarowidło III - składniki:opakowanie
serka homogenizowanegołyżka
chrzanupół łyżeczki soku z
buraka4 plastry
szynki konserwowejsólpieprzSmarowidło III - sposób przygotowania: Składniki (bez
szynki) połączyć w miseczce. Chrupiące tosty pokroić w trójkąty. Smarować. Na wierzch położyć złożoną w trójkąt
szynkę. Składać podwójnie. Pycha różowa.Pączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis

Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu