ßßß Cookit - przepis na Jaja faszerowane z chrzanem - KOKUNRS

Jaja faszerowane z chrzanem - KOKUNRS

nazwa

Wykonanie

Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i drinki!
Autor bozenka16.1
Czas przygotowania: do 30 minut
Poziom trudności: łatwe
Ilość osób: dla 2 osób
Średnia ocena potrawy
Oceń przepis (14 głosów)
jajko 1 sztuka
chrzan 1/2 łyżeczki
sól
pieprz
papryka konserwowa do dekoracji
Jaja faszerowane z chrzanem - KOKUNRS - sposób przygotowania: Jajko ugotować na twardo, ostudzić, rozciąć i wydrążyć żółtka. Żółtka utrzeć z chrzanem i doprawić do smaku solą i pieprzem. Miejsce żółtek uzupełnić farszem i wierzch ozdobić papryką czerwoną konserwową.
Pączki serowe z polewą czekoladową
Tatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]
Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]
Kruche ciasteczka z włoskimi orzechami
Dodaj swój przepis
Idealne faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje faworków.
Zobacz też:
Domowe soki
Oprawa stołu
Źródło:http://ugotuj.to/ugotuj/-18399256/jaja faszerowane z chrzanem kokunrs/p