Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i drinki!Autor bozenka16.1Czas przygotowania: do 30 minutPoziom trudności: łatweIlość osób: dla 2 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (14 głosów)jajko 1 sztukachrzan 1/2 łyżeczkisólpieprzpapryka konserwowa do dekoracjiJaja faszerowane z chrzanem - KOKUNRS - sposób przygotowania: Jajko ugotować na twardo, ostudzić, rozciąć i wydrążyć żółtka. Żółtka utrzeć z chrzanem i doprawić do smaku solą i pieprzem. Miejsce żółtek uzupełnić farszem i wierzch ozdobić papryką czerwoną konserwową.Pączki serowe z polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche ciasteczka z włoskimi orzechamiDodaj swój przepisIdealne faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje faworków.Zobacz też:Domowe sokiOprawa stołu